Interieurbouw Interieurbouw

Alles uit uw interieur halen wat erin zit? Dat gebeurt met interieurbouw. Voor de inrichting van particuliere huizen en openbare gebouwen zoals ziekenhuizen, scholen en gemeentehuizen produceren we de unieke elementen, waardoor alles naadloos aansluit. Daar krijgt u veel voor terug. Wat denkt u van maximale bergruimte, comfort en een unieke, luxe uitstraling? Grijze, saaie ruimtes worden de eyecatchers van uw gebouw.

Met en zonder ontwerp

Hebt u voor het ontwerp van uw interieur een binnenhuisarchitect of designer in de hand genomen? Dan gaan wij met hun ontwerp aan de slag. Bent u nog op zoek naar een creatief idee, dan staan de ontwerpers van Verbruggen Interieur voor u klaar. Bestaat uw ontwerp uit een combinatie van hout, staal en/of glas, dan kunnen we u in contact brengen met vakbekwame partijen op dit gebied.
 

Landelijke keuken

Luxe landelijke keuken uitgevoerd in massief eiken i.c.m. een keramiek werkblad. Het Eiken hout is in drie kleuren gebeitst zodat het plank effect nog meer naar voren komt.

Woonhuis interieur

Voor een particulieren klant in Veghel hebben we diverse interieur onderdelen geproduceerd. Deze onderdelen zijn uitgevoerd in Noten gefineerd i.c.m. corian en HPL.

Jacques van Bragt - Patisserie & Chocolaterie

Hiervoor hebben wij het bestaande interieur aangepast en voorzien van een nieuwe laklaag. Dit samen met de nieuwe oranje wand met ledverlichting heeft het geheel een moderne en frisse uitstraling

Luxe woonkeuken met eiland

Deze luxe woonkeuken is voorzien van een massief eiken werkblad i.c.m. witte zijdeglans fronten.

Cooijmans Optiek

Hiervoor heeft Verbruggen Interieur de opdracht gekregen om de gehele winkel te vernieuwen, inclusief de planning en de coördinatie van de werkzaamheden.

Keuken met Massief eiken werkblad

Deze maatwerk keuken is voorzien van een massief eiken werkblad en is gespoten in zacht groene kleur van Sikkens.

de Zandkamer

In samenwerking met Wijnen Architectuur hebben wij een gedeelte van het interieur verzorgd voor de Zandkamer in s`Hertogenbosch. De pantry`s bij de vergaderzalen zijn uitgevoerd in dekkend spuitwerk zijdeglans i.c.m. composiet werkbladen.

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Voor GPM Metaal hebben wij de benodigde meubel onderdelen geproduceerd voor de afdeling Pathologie van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.