Meubelproducties Meubelproducties

Meubelproducties

Bij Verbruggen Interieur begint elk meubelstuk met een persoonlijk gesprek. Als particulier, designer of binnenhuisarchitect vertelt u ons wat u in gedachten hebt. Op zoek naar een stoel voor een buitengewone locatie? Hebt u het ontwerp in handen voor een tafel die wereldwijd op afroep gedistribueerd moet worden? Of wilt u een compleet interieur bespreken? We denken altijd met u mee. 

 

Bekijk hier onze brochure

Grote en kleine hoeveelheden

Met het modern ingerichte machinepark van Verbruggen Interieur kunnen we met elk ontwerp uit de voeten. De opdracht voor assemblage of één enkel exemplaar is voor ons even uitdagend als die voor een grootschalige serieopdracht. Onze aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en de scherpste prijs-kwaliteitverhouding is altijd hetzelfde.
 

Meubels van grote Nederlandse ontwerpers

Mede dankzij deze bevlogen instelling produceren we regelmatig ontwerpen van grote Nederlandse designers zoals Masimo Furniture, Floris Hovers, Van Vrienden. U begrijpt onze trots als we deze meubelstukken - zoals de Babel Kast en het Stuff Cabinet - vervolgens voorbij zien komen in tv-programma’s