Verbruggen Interieur

Een mensen-organisatie

Aandacht voor u 

Brengt u een bezoek aan Verbruggen Interieur, dan wordt u ongetwijfeld geraakt door de persoonlijke aandacht. Binnen Verbruggen Interieur draait het om mensen. Of het nu gaat om meedenken over kleur, inmeten of montage. U bent op dat moment de enige. 

 

Aandacht voor onze vakmensen

Deze persoonlijke aandacht is er ook voor onze medewerkers. Mede hierdoor kon Verbruggen Interieur in de afgelopen jaren uitgroeien tot een hechte club vakmensen, waarvan ruim de helft al meer dan tien jaar bij ons werkzaam is. Het merendeel is binnen Verbruggen Interieur opgeleid en werkt met de bevlogenheid die zo kenmerkend is voor Verbruggen Interieur.

 

Scholingstrajecten

Binnen de organisatie krijgen onze mensen de kans om door te groeien. Vanaf dag één zijn we geïnteresseerd in de specifieke kwaliteiten van onze medewerkers en hun ontwikkelingswensen. Met maatwerk-leertrajecten doen we er alles aan om deze ambitie te ondersteunen. 

 

Erkend leerbedrijf

Met deze instelling is Verbruggen Interieur natuurlijk ook een leerbedrijf. Op elk moment draaien drie leerlingen volledig mee in het bedrijf en leren zij hoe maatwerk interieurelementen in de praktijk worden geproduceerd. Onze vaste medewerkers staan hen met raad en daad bij tijdens deze stageperiodes.

Geschiedenis

De roots van Verbruggen Interieur liggen in alle soorten timmerwerken. We zijn deze roots trouw gebleven maar door ons te blijven ontwikkelen, merkten we dat van de interieurbouw ons hart sneller ging kloppen. Daarom ligt daar nu ons specialisme. 

 

Passie voor interieurbouw

Door deze oprechte passie voor de interieurbouw zijn we nu een gerenommeerde partij in het tekenen, bouwen en plaatsen van toonaangevende interieurs voor bedrijven en particulieren.

Ons team

Achter de schermen van Verbruggen Interieur staat een uitgebreid team van professionals voor u klaar. Deze staan in nauw contact met elkaar en kennen uw plan. Toch hebt u maar één aanspreekpunt. Zo houden we de lijntjes kort.

Twan Verbruggen
Twan Verbruggen
Raymond Kerkhof
Raymond Kerkhof
Bart van Alebeek
Bart van Alebeek
Pedro
Pedro
Mike
Mike
Sil
Sil
Martijn
Martijn
Tommy
Tommy
Huub
Huub
Jeroen
Jeroen
Koen
Koen